tehokas vaimennin

Binja Rännivaimennin

Asumismukavuuden lisääminen on nyt näin helppoa!
Binja rännivaimennin

Oletko kyllästynyt veden ropinaan ränneissä?

Epämukava ääni kuuluu sisälle ja haittaa usein yöunia. Jopa hyvinkin uudet rännit pitävät ääntä. Uusi innovaatiomme poistaa tämän ongelman, asetat vain rännivaimentimen syöksytorveen ja voit taas nukkua yösi rauhassa!

Binja rännivaimentimen edut:

Erittäin tehokas ääneneristäjä
Vaimentaa sadeveden tippumisäänen
Helppo asentaa
Estää kovalla sateella veden syöksymisen sadevesikaivon yli
Syöksytorveen kerääntyvät roskat on helppo poistaa kun ottaa vaimentimen hetkeksi pois
Sopii kaikkiin tavanomaisiin ränneihin
Parantaa asumismukavuutta

Helppo asentaa itse

Helppokäyttöinen!
Binja rännivaimennin työnnetään syöksytorven mutkaan. Ohuet harjakset pitävät vaimentimen paikallaan eikä asennukseen tarvita työkaluja. Näin helppoa se on. Ropinaääni loppuu ja asumismukavuus paranee!
Pysyy kiinni itsestään
Vaimennin vain asetetaan syöksytorveen ja harjakset pitävät sen paikallaan. Irroitus onnistuu yhtä vaivattomasti, vedät vain vaimentimen pois ja saat samalla kerättyä mahdolliset roskat mukana!
Lue käyttoohjeet tästä:

Asiakaskokemukset

Kokemuksia Binja Tiivistyslistasta.

”Energiansäästöasiat ovat meille kaikille hyvin tärkeitä. Binja Tiivistyslistalla saadaan oikeastaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sen lisäksi, että saadaan tiivistettyä kaikki ikkunat ja ovet energiatiiviiksi, niin tällä saadaan parannettua myös äänieristävyyttä. Listat ovat erittäin helppoja asentaa!”

"Remontti Ari", Ari Lahti

”Tämä Binja Tiivistyslista on kokonaistaloudellisesti edullisin ja myös tehokkain tapa tiivistää. Listat on helppo asentaa ja asukas voi tehdä sen itsekin. Asumisviihtyvyyden kohottaminen onnistui meidän tapauksessa erittäin hyvin. Vetoisuuden tunne loppui, hajujen ja äänien kulkeutuminen myös loppui. Asukaspalaute on ollut erittäin positiivista ja isännöitsijänä voin suositella Binja Tiivistyslistaa muillekin!”

Juha Vuorenmaa
Isännöitsijä, Kiinteistö Oy Maunulan Asunnot
Jokainen hotellissa yöpynyt tietää, miten yöllä hotellin käytävilä kantautuvat äänet voivat häiritä yöunta. Kun Jari Poikela kuuli ensimmäisen kerran Binja Tiivistyslistasta, hän ihastui heti sen ominaisuuksiin. – Tiivistyslistalla saamme katkaistua tehokkaasti äänen kulkeutumisen käytäviltä huoneisiin ja huoneista käytävälle, Poikela kertoo.
Suunnitelmissa oli jo parantaa ääneneristystä vaihtamalla muutoin käyttökelpoiset ovet uusiin. – Binja Tiivistyslistojen ansiosta ovia ei tarvinnutkaan vaihtaa ja kustannukset jäivät murto-osaan uusien ovien hinnasta, Poikela kertoo. Vaivattomasti varttitunnissa asennettavat Tiivistyslistat voidaan laittaa paikoilleen vaikka hotellin sesonkiaikana liiketoimintaa haittaamatta.

Binja Tiivistyslistaa voidaan käyttää myös hotellin ulko-ovissa ja parvekkeen ovissa, jolloin vähennetään ulkoa kantautuvaa liikenteen melua ja säästetään tietenkin energiakuluissa. – Binja Tiivistyslista selkeästi parantaa asukkaittemme viihtyisyyttä. Se on edullinen, nopea ja simppeli asentaa oveen kuin oveen, kiinteistöpäällikkö Jari Poikela kiittelee Binjan Tiivistyslistaa.
Jari Poikela
Kiinteistövastaava, CityHotel, Rovaniemi