tiivistää kodin

Binja Tiivistyslistat

Tiivistyslistat ovat ainutlaatuinen ratkaisu niille, jotka haluavat säästää lämmityskuluissa. Oli lämmitysmuotona mikä tahansa, saa siitä energiatehokkaamman kun huolehtii ettei lämpö karkaa ovista. Samalla estät melun, pölyn ja hajun kulkeutumisen sisään.
Binja tiivistyslistat

Mukavuuden lisääminen ja energiansäästö on nyt näin helppoa!

On laskettu, että pelkästään Suomessa vetoisista ovista karkaa vuosittain yhden ydinvoimalan verran kallista energiaa harakoille. Veto tuntuu epämukavalta ja tilannetta pahentavat myös sisälle tulevat noki, melu ja hajut. Vetoisia ovia on kaikkialla, eikä niiden tiivistäminen onnistu tavallisilla tiivistenauhoilla: kuluneet kynnykset, kuluneet saranat ja vääntyneet ovet. Jopa hyvinkin uudet ovet vääntyvät ja vuotavat. Ovien tiiveysongelmat ovat kalliita korjattavia – paitsi jos käyttää Binja Tiivistyslistaa.

Binja Tiivistyslistan Edut:

Tutkitusti tehokas energiansäästäjä
Erittäin tehokas ääneneristäjä
Vaimentaa ja estää kerrostaloissa ylimääräiset käytävistä tulevat melu- ja hajuhaitat
Parantaa asumismukavuutta
Ovien kolahtelu ja veto loppuu
Parantaa paloturvallisuutta
Tiivistää uudet ja vanhat ovet helposti, varmasti ja EDULLISESTI
Helppo asentaa
Siisti ja kestävä lopputulos

Helppo asentaa itse

Varma ja helppo tapa tiivistää!
Binja Tiivistyslista naulataan ongelmaoven karmiin niin, että listan tiiviste painautuu tiiviisti ovea vasten ja sulkee kerralla suuretkin raot. Näin helppoa se on. Asentaminen ei vaadi ammattilaista, jokainen voi tehdä sen itse. Veto loppuu, lämmityskustannukset laskevat ja asumismukavuus paranee!

Pysyy kuin naulattuna
Binja Tiivistyslistan kiinnitys voidaan tehdä helposti nauloilla tai ruuveilla. Lista painetaan suljettua, tiivistettävää ovea vasten siten, että tiivistekumi painuu noin puoleenväliin lyttyyn. Lista kiinnitetään suoraan karmiin naulalla tai ruuvilla.

Asennamme Tiivistyslistat myös valmiiksi!
Kysy asennuspalvelua:
p. 050 438 1280, binja@binja.fi
VTT:n tutkimusselostus:
Binja tiivistyslistan vaikutuksen lämpökuvaustutkimus.
Lue huipputulokset!
Nerokas keksintö, joka on saanut InnoSuomi 1. palkinnon.

Tiivistää kaikenlaiset ovet

Binja Tiivistyslistalla voi tiivistää kaikenlaiset ovet, uudet ja vanhat, niin kerros- rivi- ja omakotitaloissa kuin myös liikerakennuksissa. Tiivistyslista estää tehokkaasti ja tutkitusti vetoa sekä eristää hajujen, pölyn ja melun pääsyä sisätiloihin.

Tuotteet

Valkoinen
Wenge
Tammi
Mänty

Oven tiivistyslista-paketti 210cm

Oven tiivistyslistapaketti sisältää 2 kpl samanväristä tiivistelistaa (10x32x2100mm), 1 kpl n. 1050mm ylälistaa, sekä 1 kpl n. 1050mm kynnyslistaa sekä asennusohjeet. Kynnyslista valkoisessa tammen värinen, muissa samaa sävyä kuin tiivistelistat.

Binja Tiivistyslistojen värivaihtoehtoina ovat valkoinen sekä eri puulajien sävyt. Valmiissa paketissa on ovikohtaiset listat karmeihin ja kynnykseen. Paketteja on kahta pituutta oven korkeuden mukaan. Paketissa oleva kynnys on mäntyä. Kovempaan kulutukseen on saatavissa erikseen massiivitammista listaa.

Binja tiivistekynnys

Aito lakattu tammikynnys.
Sopii kovempaan kulutukseen.

Mitat:
12x32x960mm

Jälleenmyyjät

Asiakaskokemukset

Kokemuksia Binja Tiivistyslistasta.

”Energiansäästöasiat ovat meille kaikille hyvin tärkeitä. Binja Tiivistyslistalla saadaan oikeastaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sen lisäksi, että saadaan tiivistettyä kaikki ikkunat ja ovet energiatiiviiksi, niin tällä saadaan parannettua myös äänieristävyyttä. Listat ovat erittäin helppoja asentaa!”

"Remontti Ari", Ari Lahti

”Tämä Binja Tiivistyslista on kokonaistaloudellisesti edullisin ja myös tehokkain tapa tiivistää. Listat on helppo asentaa ja asukas voi tehdä sen itsekin. Asumisviihtyvyyden kohottaminen onnistui meidän tapauksessa erittäin hyvin. Vetoisuuden tunne loppui, hajujen ja äänien kulkeutuminen myös loppui. Asukaspalaute on ollut erittäin positiivista ja isännöitsijänä voin suositella Binja Tiivistyslistaa muillekin!”

Juha Vuorenmaa
Isännöitsijä, Kiinteistö Oy Maunulan Asunnot
Jokainen hotellissa yöpynyt tietää, miten yöllä hotellin käytävilä kantautuvat äänet voivat häiritä yöunta. Kun Jari Poikela kuuli ensimmäisen kerran Binja Tiivistyslistasta, hän ihastui heti sen ominaisuuksiin. – Tiivistyslistalla saamme katkaistua tehokkaasti äänen kulkeutumisen käytäviltä huoneisiin ja huoneista käytävälle, Poikela kertoo.
Suunnitelmissa oli jo parantaa ääneneristystä vaihtamalla muutoin käyttökelpoiset ovet uusiin. – Binja Tiivistyslistojen ansiosta ovia ei tarvinnutkaan vaihtaa ja kustannukset jäivät murto-osaan uusien ovien hinnasta, Poikela kertoo. Vaivattomasti varttitunnissa asennettavat Tiivistyslistat voidaan laittaa paikoilleen vaikka hotellin sesonkiaikana liiketoimintaa haittaamatta.

Binja Tiivistyslistaa voidaan käyttää myös hotellin ulko-ovissa ja parvekkeen ovissa, jolloin vähennetään ulkoa kantautuvaa liikenteen melua ja säästetään tietenkin energiakuluissa. – Binja Tiivistyslista selkeästi parantaa asukkaittemme viihtyisyyttä. Se on edullinen, nopea ja simppeli asentaa oveen kuin oveen, kiinteistöpäällikkö Jari Poikela kiittelee Binjan Tiivistyslistaa.
Jari Poikela
Kiinteistövastaava, CityHotel, Rovaniemi